Aangesloten bij

Zichtbare kwaliteit

Wij houden onze deskundigheid op peil omdat wij goede zorg belangrijk vinden en dit kunt u zelf controleren. Onze ergotherapeuten staan namelijk vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici is een onafhankelijke organisatie die niet alleen registreert of een paramedicus beschikt over het juiste diploma,  ook wordt er getoetst of wij voldoen aan de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheidsontwikkeling

Controleer het zelf!

Alleen paramedici die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit kunt u te allen tijde zelf controleren door het register te raadplegen. U gebruikt hiervoor het unieke KP-registratienummer van de paramedicus.

KP-registratienummer: Marinka Janssen – 09901895690

Met behulp van het KP-registratienummer kunt u het register raadplegen en controleren wat onze actuele status is. Zo maken wij kwaliteit van zorg zichtbaar en kunt u zien dat wij ons vak serieus nemen. Raadpleeg het register via www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Partner logo Kwaliteitsregister Paramedisch

Ergotherapie Nederland

De ergotherapeuten zijn eveneens lid van Ergotherapie Nederland, de Nederlandse Vereniging voor alle erkende Ergotherapeuten.

Ook hebben wij een kwaliteitshandboek van de praktijk gemaakt volgens de richtlijnen van Ergotherapie Nederland. Deze is opvraagbaar bij uw ergotherapeut.

Partner logo Ergotherapie Nederland

BATC

In 1998 is Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht, met als doel eenheid te creëren en kwaliteit te verhogen binnen de natuurgerichte zorg. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten leveren dagelijks hun unieke bijdrage door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan hun cliënten. Deze hoogwaardige kwaliteit van zorg kunnen wij garanderen doordat BATC therapeuten breed geschoold zijn, minimaal vijf verschillende werkvormen hanteren en volledig werken volgens de vijf natuurgerichte principes.

Marinka Janssen is geregistreerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut Plato Conform onder BATC nummer BR02290. Dit betekent dat onder andere uw Scenartherapie  vergoed wordt indien u voor alternatieve zorg verzekerd bent. De behandeling betaalt u per pin, waarna u de factuur zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie vindt u op www.batc.nl

Partner logo Balc Beroepsorganisatie

Ook uw mening telt!

Deze praktijk staat vermeld op Zorgkaart Nederland. Kijk voor meer informatie en laat uw waardering achter.

Meld je nu aan!

Aanmelden (ASITT)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.