Relevante informatie

Zichtbare kwaliteit

Wij houden onze deskundigheid op peil omdat wij goede zorg belangrijk vinden en dit kunt u zelf controleren. Onze ergotherapeuten staan namelijk vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici is een onafhankelijke organisatie die niet alleen registreert of een paramedicus beschikt over het juiste diploma,  ook wordt er getoetst of wij voldoen aan de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheidsontwikkeling.

Controleer het zelf!

Alleen paramedici die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit kunt u te allen tijde zelf controleren door het register te raadplegen. U gebruikt hiervoor het unieke KP-registratienummer van de paramedicus.

KP-registratienummer:

Marinka Janssen – 09901895690

Met behulp van het KP-registratienummer kunt u het register raadplegen en controleren wat onze actuele status is. Zo maken wij kwaliteit van zorg zichtbaar en kunt u zien dat wij ons vak serieus nemen. Raadpleeg het register via www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

 

Kwaliteitsregister Paramedici

 

Ook uw mening telt!

Deze praktijk staat vermeld op Zorgkaart Nederland. Kijk voor meer informatie. en laat uw waardering achter.
Zorgkaart Nederland

 

Sensorische Integratie bij volwassenen, ASITT

De ergotherapeut Marinka Janssen is officieel ASITT docent, meer informatie vind je onder ASITT op deze website.

Ergotherapie Nederland

De ergotherapeuten zijn eveneens lid van Ergotherapie Nederland, de Nederlandse Vereniging voor alle erkende Ergotherapeuten.

Ook hebben wij een kwaliteitshandboek van de praktijk gemaakt volgens de richtlijnen van Ergotherapie Nederland. Deze is opvraagbaar bij uw ergotherapeut.logo-ergotherapie-nederland-logo

BATC

In 1998 is Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht, met als doel eenheid te creëren en kwaliteit te verhogen binnen de natuurgerichte zorg. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten leveren dagelijks hun unieke bijdrage door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan hun cliënten. Deze hoogwaardige kwaliteit van zorg kunnen wij garanderen doordat BATC therapeuten breed geschoold zijn, minimaal vijf verschillende werkvormen hanteren en volledig werken volgens de vijf natuurgerichte principes.

Marinka Janssen is geregistreerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut Plato Conform onder BATC nummer BR02290. Dit betekent dat onder andere uw Scenartherapie  vergoed wordt indien u voor alternatieve zorg verzekerd bent. De behandeling betaalt u per pin, waarna u de factuur zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie vindt u op www.batc.nl

batc

 

Websites die voor u interessant kunnen zijn


NSSI, de Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking

Ritmedic

thuiszorgwinkel

Fysionmove

Fysiotherapie de Doelen

HAGA hand en polscentrum

Logopedie en Luistertherapiepraktijk Gouda Goverwelle – Ien Breukers

Vegro

NVVS

VILANS

Kindercursus Sik Op Maat van Esther Janssen en Elisabeth Bakker

Hand- en polscentrum Gouda HPCG

Reuma Gouda

Zorgkaart Nederland

//www.reattach.nl

//www.reattach-neurorevalidatie.com

//www.youtube.com/watch?v=E1-0YyB3PPQ